Nyheder

30-06-2016

PRESSEMEDDELELSE - Shipping.dk køber Rasmus Christensen Shipping ApS

Shipping- og logistikvirksomheden Shipping.dk med hovedsæde i Fredericia overtager pr. 1. juli 2016 skibsmæglervirksomheden Rasmus Christensen Shipping ApS i Aarhus. Med købet udbygger Shipping.dk sin position som en væsentlig aktør i Skandinavien inden for agentur og stevedoring.

Rasmus Christensen Shipping ApS har ligesom Shipping.dk dybe rødder i det maritime Danmark, hvor agentur og befragtning i mange år har været kerneforretning i virksomheden.

Om købet af Rasmus Christensen Shipping ApS udtaler Søren Gran Hansen, adm. direktør i Shipping Koncernen: ”Det har længe været Shipping.dk´s ønske at udbygge og styrke vores aktiviteter i Aarhus. Vi har i den forbindelse haft kig på Rasmus Christensen Shipping ApS som en af de virksomheder, der kunne være med til at sikre dette. Deres arbejde er forbundet med høj kvalitet og fokus på kunderne, hvilket er det samme, som vi gerne vil stå for. Jeg glæder mig til at kombinere vores styrker og se, hvor det kan bringe os hen.”

Rasmus Christensen Shipping ApS har været ejet og drevet af brødrene Lars Jørgensen og Claus Jørgensen. Lars har af personlige årsager valgt at træde tilbage, men vil være til rådighed for Shipping.dk i en overgangsperiode. Claus vil
fortsætte sit virke hos Shipping.dk i Aarhus, hvor han i stillingen som Agency Manager vil være med til at sikre den fortsatte høje kvalitet i arbejdet overfor kunder og samarbejdspartnere.

”Lars har grundet personlige årsager i et par år haft ønsket om at drosle ned for at tage hensyn til sig selv. Det kan dog være svært i en tomandsvirksomhed, hvor arbejdstiden er 24/7/365. Da Shipping.dk tog kontakt til os for at diskutere en mulig overtagelse, valgte vi derfor at tage dialogen med dem. Overtagelsen er sket på en meget behagelig måde, og jeg er glad for, at Lars nu kan passe lidt bedre på sig selv, og at jeg får mulighed for at fortsætte arbejdet i en virksomhed, som jeg kan stå inde for ”, siger Claus Jørgensen medejer af Rasmus Christensen Shipping ApS.

”Mange af de kunder, som i dag betjenes af Rasmus Christensen Shipping ApS i Aarhus og andre havne, er kunder, som vi i Shipping.dk i forvejen kender og betjener i andre havne. Det er derfor vores forhåbning og forventning, at vi vil kunne holde fast i disse og yderligere udbygge vores samarbejde”, slutter Søren Gran Hansen, adm. direktør i Shipping Koncernen.

Kontakt:

Søren Gran Hansen, Adm. direktør                                                       
Shipping Holding A/S                                                                           
Tlf.: +45 23 24 52 66                                                                           
E-mail: sgh@shipping.dk  

Claus Jørgensen
Rasmus Christensen Shipping ApS
Tlf.: + 45 40 21 05 22
E-mail: shipras@shipras.dk