Nyheder

24-08-2016

PRESSEMEDDELELSE - Shipping Holding A/S køber TransFargo AB

Shipping- og logistikvirksomheden Shipping Holding A/S med hovedsæde i Fredericia, Danmark overtager pr. 1. september 2016 transportvirksomheden TransFargo AB i Sverige. Med købet udbygger Shipping Holding sin position som en væsentlig aktør i Skandinavien inden for transport og logistik.

Overtagelsen af TransFargo AB styrker Shipping Holding´s position i hele Skandinavien og underbygger selskabets planer om øget vækst. 

”Vi er utrolig glade for, at købet af TransFargo AB nu er på plads. Shipping Holding udvikler sig rigtig positivt, og med opkøbet styrker og udbygger vi vores aktiviteter og platforme i hele Skandinavien og får samtidig yderst erfarne og kvalificerede medarbejdere ombord. Jeg føler helt klart, at de to virksomheder på alle måder er et rigtig godt strategisk match, og jeg er ikke i tvivl om, at TransFargo er garant for de samme holdninger og værdisæt, som USTC gruppens kultur bygger på og er derfor overbevist om, at sammenlægningen gavner begge parter og skaber øgede forretningsmuligheder”, udtaler Søren Gran Hansen, adm. direktør i Shipping Holding.

Transfargo AB er et familieejet selskab, grundlagt i 1978, som beskæftiger sig med vejtransport, sø- og luftfragt samt tredjepartslogistik. Selskabet har egne kontorer i Malmö (HQ), Göteborg og Stockholm samt hubs i flere større byer.

Hans-Gunnar Andersson, ejer af TransFargo, udtaler ”Vi er glade for, at TransFargo bliver en del af Shipping Holding og USTC gruppen, der som privatejet selskab deler vores værdier. Det styrker vores position på markedet til fordel for både vore ansatte, kunder, partnere og leverandører”.

Hans-Gunnar Andersson fortsætter i bestyrelsen.

Efter overtagelsen består den nye samlede enhed af 300 medarbejdere.

For yderligere oplysninger:
Søren Gran Hansen, Adm. direktør
Shipping Holding 
Tlf.: +45 23 24 52 66
E-mail: sgh@shipping.dk

Hans-Gunnar Andersson
TransFargo AB
Tlf: +46 40 28 71 01
E-mail: hga@transfargo.se