Nyheder

30-06-2017

PRESSEMEDDELELSE - Shipping Holding A/S køber Randers Agencies ApS


Shipping- og logistikvirksomheden Shipping Holding A/S med hovedsæde i Fredericia overtager agency-virksomheden Randers Agencies ApS i Randers og dermed også J. Gotfred Jensen Shipping ApS i Aarhus og Chr. Rørholms Eftf. ApS i Hobro. Med købet udbygger Shipping Holding sin position som en væsentlig aktør i Skandinavien inden for agenturforretninger.

Randers Agencies har ligesom Shipping Holding dybe rødder i det maritime Danmark, hvor agentur og befragtning i mange år har været kerneforretning i virksomheden.

Om købet af Randers Agencies udtaler Søren Gran Hansen, adm. direktør i Shipping koncernen: ”Det har længe været Shipping Holding’s ønske at udbygge og styrke vores aktiviteter i Jylland, og vi er utrolig glade for, at købet af Randers Agencies nu er på plads. Deres arbejde er forbundet med høj kvalitet og fokus på kunderne, hvilket er det samme, som Shipping Holding står for.”

Med opkøbet udvider Shipping Holding paletten af ydelser og kan nu tilbyde egne klareringer i Randers og Hobro. Virksomheden dækker dermed hele den jyske kyststrækning fra Aabenraa i syd til Frederikshavn i nord.

”Aktiviteterne i alle selskaber supplerer sidste års opkøb af Rasmus Christensen Shipping ApS samt eksisterende aktiviteter i Aarhus og Aalborg rigtig godt, og vi er nu stærkt repræsenteret i hele Danmark”, slutter Søren Gran Hansen, adm. direktør i Shipping koncernen.

De to ledende tidligere medejere af Randers Agencies, Karsten Danielsen og Per Sørensen, fort-sætter begge i selskabet, hvor de vil være med til at sikre den fortsatte høje kvalitet i arbejdet overfor kunder og samarbejdspartnere.

For yderligere oplysninger venligst kontakt:

Søren Gran Hansen, adm. direktør                                                      
Shipping Holding A/S                                                                                                 
Tlf.: +45 23 24 52 66                                                                                                
E-mail: sgh@shipping.dk