Nyheder

30-06-2017

PRESSEMEDDELELSE - Shipping Holding A/S indtræder som hovedaktionær i Danish Stevedore A/S


Shipping- og logistikvirksomheden Shipping Holding A/S med hovedsæde i Fredericia indtræder som hovedaktionær i stevedorevirksomheden Danish Stevedore A/S i Randers. Med købet udbygger Shipping Holding sin position som en væsentlig aktør i Skandinavien inden for stevedoring og logistikløsninger.

Danish Stevedore har ligesom Shipping Holding dybe rødder i det maritime Danmark, hvor stevedore og transportløsninger i mange år har været kerneforretning i virksomheden.

Begge selskaber opererer nu fremover på alle væsentlige havne i Danmark og komplementerer og styrker dermed hinandens kompetencer til gavn og glæde for de fælles kunder.

Søren Gran Hansen, adm. direktør i Shipping koncernen udtaler: ”Vi er utrolig glade for, at Danish Stevedore nu er en del af Shipping Holding. Shipping Holding udvikler sig rigtig positivt, og med det nye tiltag udbygger vi vores aktiviteter og platforme og får samtidig yderst erfarne og kvalificerede medarbejdere om bord. Jeg glæder mig til at kombinere vores fælles styrker og servicere Danish Stevedores kunder”.

Om Shipping Holding udtaler David York, adm. direktør i Danish Stevedore: “Shipping Holding er den rette partner for os, som gør, at vi kan løfte virksomheden yderligere et niveau, og vi ser frem til at kunne tilbyde alle vores kunder en endnu bedre service”.

Danish Stevedore har været ejet og drevet af Brian Jensen, Søren Konge, David York og S.A. Holding 2009 ApS. Brian Jensen, Søren Konge og David York fortsætter alle tre som medejere i selskabet, hvor de vil være med til at sikre den fortsatte høje kvalitet i arbejdet overfor kunder og samarbejdspartnere.

For yderligere oplysninger venligst kontakt:

Søren Gran Hansen, adm. direktør                                                       
Shipping Holding A/S                                                                                                  
Tlf.: +45 23 24 52 66                                                                                                 
E-mail: sgh@shipping.dk