Nyheder

20-12-2017

PRESSEMEDDELELSE - Shipping.dk Chartering A/S køber WaterWay Chartering ApS


Shipping.dk Chartering som er en del af shipping- og logistikvirksomheden Shipping.dk overtager pr. 1. januar 2018 befragtningsselskabet WaterWay Chartering i Middelfart og 40% andel af WaterWay Iberia. Med købet udbygger Shipping.dk sin position som en væsentlig aktør i Skandinavien inden for agentur og befragtning.

WaterWay Chartering har ligesom Shipping.dk rødder i det maritime Danmark, hvor agentur og befragtning i mange år har været kerneforretning i virksomheden.

Om købet af WaterWay Chartering udtaler Lars Jespersen, adm. direktør i Shipping.dk: ”Det har længe været Shipping.dk´s ønske at udbygge og styrke vores befragtningsaktiviteter, og vi er derfor utrolig glade for, at WaterWay Chartering nu bliver en del af Shipping Gruppen. Deres arbejde er forbundet med høj kvalitet og fokus på kunderne, hvilket er det samme, som Shipping.dk står for, og jeg glæder mig meget til at kombinere vores styrker”.

WaterWay Chartering blev stiftet i 2004 af Thomas G. Frederiksen og ejes i dag af Thomas og de to partnere Jens Madsen og Rasmus Rønne. Jens og Rasmus har tidligere været ansat i Shipping.dk, så det bliver derfor et glædeligt gensyn, når de vender ”hjem” og sammen med Thomas vil være med til at sikre den fortsatte høje kvalitet i arbejdet overfor kunder og samarbejdspartnere. De 3 ejere ser alle frem til at blive en del af Shipping.dk Chartering og udtaler ”Vi er glade for, at blive en del af Shipping.dk og USTC Gruppen. Det styrker vores position på markedet til fordel for både vore ansatte, kunder, partnere og leverandører”.

WaterWay Iberia blev stiftet i 2013 af de 3 ejere i Waterway Chartering sammen med den spanske shippingmand Luis Chao, hvor aktiviteten består af agency og stevedoring i hele Spanien.

For yderligere oplysninger venligst kontakt:

Lars Jespersen, CEO                                                                            
Shipping.dk A/S                                                                                                         
Tlf.: + 45 2031 8578                                                                                  
E-mail: laj@shipping.dk